Over ons

Dynatherm helpt opdrachtgevers hun ambities te realiseren door samen met hen inspirerende, leef- en werkomgevingen te creëren die zijn afgestemd op de behoeften van de gebruiker én van de samenleving. Daarvoor brengen wij nieuwe technologieën, technieken, ambachtelijke kennis en kunde bijeen. Zo ontwikkelen onze bevlogen en enthousiaste professionals slimme, resultaatgerichte oplossingen voor ruimten en processen waarin mensen optimaal functioneren en de omgeving niet (onnodig) wordt belast.

Wij behoren tot de top in ons vakgebied. En dat willen we graag zo houden

Dynathem is uniek door de combinatie van ons uitgebreide dienstenpakket, met alle specialistische kennis die daarvoor noodzalijk is, en ons grote netwerk van samenwerkingspartners. Door die combinatie bent u ervan verzekerd dat alle opdrachten gerealiseerd worden binnen de kaders die in de wet- en regelgeving zijn vastgelegd. Veiligheids- en technische voorschriften, certificeringen, financiële duidelijkheid: wij zorgen ervoor.

Dynatherm staat voor zekerheid. Wij houden - net als u - niet van onaangename verrassingen. Bij ons weet u precies wat u kunt verwachten.

We helpen u graag uw ambitie te realiseren. Bel 0418 700 535 of mail naar info@dynatherm.nl

De directie wordt gevormd door:

Mark Geurts van Kessel

email | m.geurtsvankessel@dynatherm.nl

mobiel | 06 51 40 49 36 

 

Willi-jan Jonkers

email | w.jonkers@dynatherm.nl

mobiel | 06 57 56 22 58

LinkedIn

Contact

Contactgegevens

Dwarsweg 8
5301 KT Zaltbommel

(+31)418 700 535
info@dynatherm.nl