Stage assistent adviseur installatietechniek E

term paper writing helpbtc cloud mining

Hunting for a good Higher education Essay Simply writing Provider? Appear you can eliminate, we pay for every aspect of school academic posting. essay service uk

essay writing serviceDynatherm zoekt een enthousiaste MBO-er die als assistent adviseur installatietechniek E aan de slag wil. Je werkt direct samen met onze adviseur en assisteert hem bij al zijn taken. Of het nu gaat om elektrotechnische energievoorziening, verlichting, communicatie of beveiligingsinstallaties in gebouwen, in een breed werkveld leer jij de fijne kneepjes van het vak.

Bedrijfsprofiel

Dynatherm staat al 5 jaar voor het leveren van (installatie) technische adviezen voor utiliteits- en woningbouwprojecten op basis van duidelijke eigen visie. Voor de projectaanpak werken wij veel met ketenintegratie als organisatievorm, waarbij wij samenwerken met (strategische) partnerbedrijven. Dynatherm wil haar opdrachtgevers ontzorgen en helpen bij het uitwerken en uiteindelijk realiseren van hun ambities. We doen dit door samen met hen en binnen de projectteams prettige woon-, leef- en werkomgevingen te creëren. Wanneer je bij Dynatherm werkt, werk je in een klein en flexibel team. Er wordt gewerkt vanuit ons kantoor in Zaltbommel.

Functieomschrijving

Dynatherm zoekt een stagiair assistent adviseur installatietechniek E. In overleg wordt de exacte invulling van je stage bepaald. Je werkt samen met een van onze adviseurs, assisteert hem in zijn taken en werkt vaak ook zelfstandig aan verschillende taken.

Wij zoeken een stagiair met een gezonde dosis motivatie. Je hebt interesse in installatietechniek en vind het leuk om aan verschillende projecten te werken. Je werkt niet alleen samen met de adviseurs van Dynatherm, maar ook met mensen binnen de partnerbedrijven en komt in contact met opdrachtgevers.

Als stagiair herken jij jezelf in onderstaand profiel:
– Je volgt een MBO opleiding installatietechniek (of vergelijkbaar) op niveau 3 of 4
– Je hebt interesse in installatietechniek E
– Je vindt het leuk om aan verschillende projecten te werken
– Je bent woonachtig in de omgeving van Zaltbommel of kunt hier gemakkelijk naar toe reizen

Aanbod

– Een afwisselende stage bij Dynatherm
– Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
– Een klein, professioneel en ambitieus team met een sterke drive en grote nieuwsgierigheid naar ontwikkelingen in het werkveld
– Flexibele invulling van je stage opdracht

Solliciteer nu

Solliciteer door je sollicitatie en CV te mailen naar info@dynatherm.nl of stuur je brief naar:
Dynatherm
Postbus 2051
5300 CB Zaltbommel

Vestigingsadres:
Veilingweg 2
5301 KM Zaltbommel
(op loopafstand van het station NS)write my essaywrite my research paper